​Kunstudstilling af mine Cobra-inspirerede værker

Kommende arrangementer​

Okt.-nov. 2018: ​Herning Centralsygehus

Nov. 2018: Rosengårdscenteret, Silkeborg

Mit atelier, Rohdes Billedværksted, ligger i Sorring, og fra tid til anden kan du finde min kunst på en kunstudstilling eller på mit atelier. Som kunstmaler er al min kunst inspireret af Cobrakunstnerne, og det vil du bemærke, hvis du besøger min kunstudstilling. Selvom jeg er beliggende i Midtjylland er du altid velkommen - uanset om du kommer fra København, Silkeborg, Århus, Skanderborg eller et helt femte sted.

Nyheder fra mit atelier og kommende udstillinger

​Min kone Josef og jeg har købt en ny keramikovn, og den er der kommet mange spændende nye værker ud af.

Jeg har designet en form og fået lavet en gipsform. Dermed kan jeg sælge kander som enten vaser eller skulpturer, figurerne har fået titlen KAKADUE. De udføres som stentøj, hvorpå de bemales individuelt, signeres og nummereres. Dem kan du se på min kunstudstilling.

Hvert år drager millioner af os nordboere på ferie sydpå for at få fyldt inspirationsdepoterne op og måske besøge en kunstudstilling.

Vi elsker at sidde om aftenen på terrassen med et godt glas vin, at gå i de smalle gader og at nyde en dyb lilla bourgonvilla. Vi kan lide vandet og varmen, og har det skønt.​

På få timer er vi hjemme igen, hvor TV Avisens vejrprofeter dirigerer den ene skyformation efter den anden ind over os. Vi har det godt i vores land, men det ville være perfekt, hvis vi blot kunne få lidt af stemningen sydfra. Denne stemning har min kone og jeg hentet op til Sorring, og det er dette, vi gerne vil dele med andre.

Kontakt mig i dag og hør mere om min kunstudstilling

Vil du købe et maleri, eller blot høre mere om hvor og hvornår den næste kunstudstilling foregår, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Skriv gerne til e-mail lars@lars-rohde.dk, udfyld kontaktformularen, eller ring til mig på telefon 61 38 89 41.​

Kunst der skaber glæde

​Lars Rohde startede som Landskabsarkitekt men er senere skiftet over til kunstner, og skaber et bredt udvalg af kunst fra malerier til skulptur til wood painting og meget mere. Du kan se og læse om alt mit arbejde her på siden eller tage direkte kontakt til mig.